Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus
Barisan Pengeluaran Bun Kukus

Barisan Pengeluaran Bun Kukus

Aplikasi

Barisan pengeluaran bun kukus ini digunakan terutamanya untuk menghasilkan bun kukus berbagai-bagai jenis. Ia terdiri daripada mesin leper tepung, mesin penggelek, mesin pembentukan dan mesin pengaturan dulang. Ia biasanya digunakan dalam kilang makanan pasta, industri katering dan bidang lain.

Paparan teliti saluran pemprosesan
    1. Letakkan doh yang teruli pada tali pinggang penghantar sebelum memasukanya.

    1. Memasuki mesin leper tepung dan ketebalan lapisan tepung boleh dilaraskan melalui pemegang.

    1. Proses menggelek doh selepas doh dilapiskan.

    1. Melaraskan kolum berat doh tergelek dan memasuki bahagian pemotong.

    1. Bun kukus yang telah dipotong memasuki mesin pengaturan dulang.

    1. Pengaturan dulang.

Komposisi mesin makanan

Mesin lapir doh
Doh tersebut akan dihantar ke mesin leper tepung secara automatik melalui bahagian bawah penghantar. Jenis S penggelek berterusan dan berlipat menjadikan lapisan itu lebih elastik. Kali lapisan doh (1-99 kali) dan masa penutupan (0-60 saat) boleh ditetapkan. Ketebalan pembalut doh boleh dilaraskan antara 0.8-1.8mm. Sistem percikan tepung automatik boleh mengawal jumlah tepung untuk mengurangkan keamatan tenaga kerja dan menjamin keselamatan pekerja dalam operasi. Ia sesuai untuk digunakan dalam kilang berskala besar dan pengeluaran pasta besar-besaran.

Mesin leper tepung tiga penggelek
Ia dipadankan dengan mesin pengisian dan mesin pembentukan untuk menghasilkan pasta lain. Pengamalan teknologi mencotohi buatan tangan dan teknologi menekan tidak merosakkan gluten itu.

Mesin pembentukan doh
Mesin ini digunakan dengan mesin lain untuk menghabiskan proses pembentukan terakhir dalam roti, pastri, bun kukus, pie, bun kukus bulat dan lain-lain. Ketebalan lapisan dan jumlah inti boleh dilaraskan. Oleh itu, masalah pembalut doh yang nipis ataupun pembalut berlubang pada bahagian bawah pau boleh diselesaikan.

Mesin pengaturan dulang
Mesin pengaturan dulang yang mempunyai kelajuan pantas ini sesuai untuk perusahaan makanan yang berupaya untuk pengeluaran besar-besaran. Mesin ini boleh mengelakkan kerosakan atau pencemaran disebabkan oleh operasi secara manual sebelum pembakaran untuk mencapai tahap kebersihan makanan. Kami menyesuaikan mesin pengaturan dulang berdasarkan keperluan pelanggan (pelanggan sepatutnya memberi saiz dulang pembakar). Dengan ini, penggantian dulang dalam bilangan yang banyak dapat dielakkan selepas pembelian peralatan ini.

Parameter teknikal
Saiz keseluruhan (P x L x T) 9500x1100x1600mm
Pengeluaran bun kukus bulat 1000-5000 pcs/jam
Pengeluaran bun kukus segi empat 1000-20000 pcs/jam
Kuasa peralatan 12.5kw
Berat peralatan 980kg
Voltan peralatan 220/380V
Berat produk siap 10-180g/pc
Kekerapan peralatan 50HZ/60HZ
Ciri-ciri
  • Dengan pengamalan teknologi menekan dan menggelek, mesin ini dapat mengelakkan kerosakan pada gluten. Selain itu, ketebalan, saiz pembentukan dan pemotongan lapisan doh boleh dilaraskan. Mesin ini senang dikendalikan.
  • Kami mereka bentuk mesin ini mengikuti keperluan teknologi untuk menghasilkan pasta supaya keamatan produk yang diproses terjamin. Ini memastikan produk siap tersebut mempunyai lubang udara yang seragam dan halus.
  • Semua komponen yang bersentuhan diperbuat daripada besi tahan karat 304, dan plastik gred makanan untuk mencapai tahap keselamatan dan kebersihan makanan.
  • Mesin ini dilengkapi dengan kawalan digital dan panel kawalan sentuh. Kawalan itu adalah tepat dan boleh dipercayai. Hanya 5 minit saja yang diperlukan untuk memperoleh kecekapan untuk mengendalikan operasi tersebut.
  • Automatik dan kuantifikasi yang tepat menghasilkan produk yang bersaiz seragam. Ketebalan, saiz pembentukan dan pemotongan lapisan doh boleh dilaraskan sesuka hati. Mesin ini boleh dikendalikan oleh satu atau dua orang.
  • Mesin bun kukus ini tidak mempunyai keperluan yang tinggi terhadap kualiti tepung, sesuai dengan pelbagai situasi pekerjaan.




Borang ditanya