Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau
Barisan Pengeluaran Pau

Barisan Pengeluaran Pau

Aplikasi

Mesin pau ini boleh menghasilkan pau sayur, pau tauhu, pau gula, pau daging dan lain-lain dengan kecekapan yang tinggi. Dengan ini, mesin tersebut dapat menyelesaikan masalah mesin penghasilan pau sejenis saja di pasaran. Ia digunakan secara meluas dalam sekolah, kilang makanan beku dan bidang-bidang lain. Ia terdiri daripada mesin leper tepung tiga penggelek, mesin pengisian, mesin pembentukan doh dan mesin pengaturan dulang.

Paparan teliti saluran pemprosesan
  1. Letakkan doh yang teruli pada tali pinggang penghantar.

  1. Memasuki mesin leper tepung dan ketebalan lapisan tepung boleh dilaraskan melalui pemegang.

  1. Mengisi inti melalui mesin pengisian termasuk inti sayur dan inti daging.

  1. Kemudian, ia digelek ke kolum bulat oleh penggelek tepung.

  1. Gunakan mesin pembentukan untuk membuat bentukan.

  1. Pengaturan dulang untuk penapaian akhir.

Komposisi mesin makanan

Mesin leper tepung tiga penggelek
Ia dipadankan dengan mesin pengisian dan mesin pembentukan untuk menghasilkan pau dan pasta lain. Pengamalan teknologi mencontohi buatan tangan dan teknologi menekan tidak merosakkan gluten itu.

Mesin pengisian
Ia melakukan proses pengisian dengan selaras, sesuai untuk pengisian pau, pastri, roti dan makanan lain. Kepala alat pengisian itu boleh digantikan dengan senang.

Mesin pembentukan doh
Mesin ini digunakan dengan mesin lain untuk menghabiskan proses pembentukan terakhir dalam roti, pastri, bun kukus, pie, bun kukus bulat dan lain-lain. Ketebalan lapisan dan jumlah inti boleh dilaraskan. Oleh itu, masalah pembalut doh yang nipis ataupun pembalut berlubang pada bahagian bawah pau boleh diselesaikan.

Mesin pengaturan dulang
Mesin ini digunakan sebagai mesin makanan oleh berbagai-bagai pengeluar pasta. Penggunaannya dapat menambah pengeluaran produk dan menjimat buruh tenaga berbanyak-banyak. Oleh itu, kos penghasilan dapat direndahkan dan membawa manfaat ekonomi yang baik kepada para perusahaan. Ia sesuai untuk pengeluaran roti dan pengisian kek dengan skala besar, sederhana serta kecil.

Parameter teknikal
Saiz keseluruhan (P x L x T) 4900x800x1500mm
Pengeluaran 1000-6000 pcs/jam
Kuasa peralatan 4.8kw
Berat peralatan 720kg
Voltan peralatan 220/380V
Berat produk siap 30-150g/pc (saiz khusus boleh dihasilkan selaras dengan keperluan)
Kekerapan peralatan 50HZ/60HZ
Nisbah pembalut dan inti Boleh dilaraskan
Ciri-ciri
 • Ketebalan pau ini boleh dilaraskan melalui sistem operasi yang senang dikendalikan.
 • Produk terhasil mempunyai corak yang kemas, lebih menarik daripada buatan tangan.
 • Semua mesin makanan boleh dipadankan secara bebas untuk mencapai kepelbagaian produk. Dengan ini, pelbagai bun kukus, pau dan bun berinti lain-lain boleh dihasilkan.
 • Komponen utama diperbuat daripada besi tahan karat, mencapai tahap kebersihan makanan.
 • Pembentukan, pengisian inti, pengisian doh dan panel kawalan semua dijalankan oleh motor berasingan. Oleh itu, kerosakan antara mesin tidak berlaku dengan mudah dan ia senang untuk penyelenggaraan, pembongkaran dan pembersihan.
 • Barisan pengeluaran pau ini mengamalkan kawalan mikro komputer yang berkualiti tinggi. Panel kawal itu senang dioperasikan dan menyebabkan kawalan dilakukan dengan tepat dan boleh dipercayai. Hanya 5 minit saja yang diperlukan untuk memperoleh kecekapan untuk mengendalikan operasi tersebut.
 • Dengan sistem kawalan PLC, ciri-ciri seperti automatik dan kuantifikasi yang tepat, produk itu mempunyai saiz seragam. Ketebalan, saiz pembentukan dan pemotongan lapisan doh boleh dilaraskan. Mesin ini boleh dikendalikan oleh satu atau dua orang.
Borang ditanya