Mesin Pemotongan Laser Serat dengan Pemotongan Paip
Mesin Pemotongan Laser Serat dengan Pemotongan Paip

Mesin Pemotongan Laser Serat dengan Pemotongan Paip

Mesin pemotongan laser serat mempunyai struktur yang terdiri daripada dua bahagian untuk kombinasi tiub logam dan fungsi pemotongan lapisan. Dengan laser serat daripada IPG, mesin pemotongan laser serat dengan pemotongan paip mempunyai kecekapan pemotongan yang terjamin. Pemotong siri ini sangat terkenal dengan kestabilannya yang luar biasa di pasaran.

    1. G3015E Mesin pemotongan laser serat dengan pelindungDilengkapi dengan meja yang boleh dipertukarkan, mesin pemotong laser serat G3015E boleh memproses kedua-dua helaian logam dan tiub. Kelajuan pemotongan maksimum ialah 60m / minit, dan ia selamat untuk beroperasi atas struktur perlindungannya. Saiz berkenaan: 20×20mm-150×150mm tiub segi empat, Φ20-Φ219mm tiub bulat.
    1. G3015B Mesin Pemotongan Laser Serat Pemacu DuaKedua-dua bahan paip dan plat boleh diproses oleh mesin pemotong laser serat G3015B yang mempunyai struktur terbuka. Oleh itu, ia boleh dikendalikan dengan senang dan mudah sementara menjimatkan ruang dan kos. Pemotong ini boleh digunakan dalam proses pemprosesan lapisan logam, perabot pejabat, peralatan dapur, bekalan hotel, jentera makanan, rak dan lain-lain.
Borang ditanya