Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza
Barisan Pengeluaran Pizza

Barisan Pengeluaran Pizza

Aplikasi

Peralatan saluran pengeluaran pizza digunakan untuk membuat pizza dengan kecekapan yang tinggi. Ia mengikut teknik penghasilan secara manual untuk memastikan hasilan pembakaran makanan itu adalah sedap. Pelanggan boleh meminta barisan pengeluaran yang dihasilkan selaras dengan kehendak mereka daripada kami. Peralatan barisan pengeluaran pizza termasuk mesin leper tepung tiga penggelek dan mesin pembentukan pizza.

Paparan teliti saluran pemprosesan
    1. Letakkan doh yang teruli pada tali pinggang penghantar mesin leper tepung.

    1. Memasuki penggelek pertama.

    1. Memasuki penggelek kedua.

    1. Percikan tepung.

    1. Gunakan acuan di mesin pembentukan untuk membuat kek (3-5 set acuan boleh dipasang dengan saiz yang tertentu)

    1. Mesin kitar semula baki tepung mengisar semula tepung untuk penggunaan sekunder.

Komposisi mesin makanan

Mesin leper tepung tiga penggelek
Pembalut doh itu digelek dan dipanjangkan melalui peranti penggelek tepung. Mesin itu menjadikan pembalut doh itu lebih berkilat dan berkualiti stabil. Setiap penggelek tepung mempunyai peranti pelarasan ketebalan untuk menentukan ketebalan doh dan ini membenarkan pelarasan keberatan produk.

Mesin pembentukan pizza
Lapisan tepung itu dipotong kepada bentuk bulat melalui peranti pemotong pneumatik atau mekanikal serta membuat lubang pada lapisan doh yang telah dipotong pada masa yang sama. Ini mengelakkan produk daripada tersangkut semasa acuan dikeluarkan. Kek yang terpotong mempunyai ketebalan yang seragam.

Parameter teknikal
Saiz keseluruhan (P x L x T) 7200x700x1600mm
Pengeluaran 2000pcs/jam
Kuasa peralatan 3.2kw
Berat peralatan 450kg
Voltan peralatan 220/380V
Berat produk siap 10-150g/pc (saiz khusus boleh dihasilkan selaras dengan keperluan)
Kekerapan peralatan 50HZ/60HZ
Ciri-ciri
  • Lapisan tepung yang tidak sekata digelek kepada lapisan sekata melalui peranti penggelek. Ketebalannya boleh dilaraskan melalui sistem kawalan PLC.
  • Peranti pemotong pneumatik boleh memotong kek bulat dengan saiz yang diingini oleh operator.
  • Baki tepung di sekeliling dikitar semula oleh tali pinggang penghantar untuk penggunaan sekunder.
  • Percikan tepung dan peranti kitar semula baki bahan dilengkapkan untuk mengitar semula pembalut doh. Ini dapat mengurangkan pembaziran yang tidak diingini.
  • Tali pinggang penghantar digunakan untuk pengaturan dulang automatik tanpa keperluan untuk menyusun secara manual. Ini dapat menjimatkan kos buruh dan mengurangkan kos.
  • Acuan yang berbeza saiz boleh dihasilkan mengikuti kehendak pada satu masa dengan operasi pada skrin sentuh serta suis satu butang. Ia adalah senang dan cepat.
  • Sistem operasi yang mengamalkan PLC dan skrin sentuh telah memudahkan operasi keseluruhan.


Borang ditanya