Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger
Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger

Barisan Pengeluaran Roti dan Roti Burger

Aplikasi

Mesin pembuat roti dan roti burger kami digunakan oleh pengeluar makanan untuk membakar pelbagai makanan seperti French rolls, roti baguettes, roti koyak dengan tangan, sandwic roti burger dan sebagainya. Mesin roti dan roti bun itu terdiri daripada mesin leper tepung tiga penggelek, mesin pengisian, mesin pembentukan tepung dan mesin pengaturan dulang pembakar.

Paparan teliti saluran pemprosesan
    1. Letakkan doh yang tergelek pada tali pinggang penghantar.

    1. Letakkan pembalut doh pada tali pinggang penghantar untuk dimasukan ke dalam mesin.

    1. Dengan mesin leper tepung tiga penggelek, ketebalan doh boleh dilaraskan mengikuti keperluan anda.

    1. Pemotong penggelek tepung menghasilkan produk yang diingini.

    1. Dengan mesin pengisian, roti berinti boleh dibuat dengan pengisian dan digelek dengan kolum doh.

    1. Lapisan doh itu digelek ke dalam kolum berbentuk bulat dengan penggelek tepung dan proses seterusnya berlangsung.

    1. Kolum berbentuk bulat itu dibentuk dan dihasilkan melalui mesin penghasilan.

Komposisi mesin makanan

Mesin leper tepung tiga penggelek
Pembalut doh itu digelek dan dipanjangkan melalui mesin leper tepung tiga penggelek dan peranti penggelek. Mesin itu menjadikan pembalut doh itu lebih berkilat dan berkualiti stabil. Setiap penggelek tepung mempunyai peranti pelarasan ketebalan untuk menentukan ketebalan doh dan ini membenarkan pelarasan keberatan produk.

Mesin pengisian
Dengan berbagai-bagai cara pengisian, pelbagai inti boleh diisikan dengan kecekapan yang lebih tinggi.

Mesin penghasilan
Peranti ini digunakan untuk pembentukan roti dan roti burger. Bilah pemotong itu boleh digantikan dan acuannya boleh dipadan bersama dengan aksesorinya secara bebas mengikuti keperluan produk. Mesin ini boleh menghasilkan doh yang beratnya antara 20-150g.

Mesin pengaturan
Produk siap tersebut tidak memerlukan penyusunan dulang secara manual. Pie dan pastri yang terhasil boleh diletakkan dalam dulang bakar dengan susunan selari atau salib. Mesin model yang berlainan boleh dihasilkan mengikuti keperluan pelanggan berdasarkan pelbagai spesifikasi dulang pembakar.

Parameter teknikal
Saiz keseluruhan (P x L x T) 5800x720x1560mm
Pengeluaran 1000-12000 biji / jam
Kuasa peralatan 4.5kw
Berat peralatan 980kg
Voltan peralatan 220/380V
Berat produk siap 15-180g/biji (roti atau bun)
Kekerapan peralatan 50HZ/60HZ
Ciri-ciri
  • Mesin komponen utama menggunakan keluli tahan karat gred makanan 304, memenuhi keperluan pengeluaran makanan.
  • Elemen elektrik menggunakan Ott motor gear 750w dari Taiwan, Mikipulley klac 025 dari Jepun, PLC Delta dan jenama-jenama lain yang terkenal. Jelaslah prestasinya adalah stabil dan boleh dipercayai.
  • Peralatan ini dilengkapi dengan skrin sentuh PLC dan kawalan motor servo. Ia mempunyai fungsi kawalan kelajuan segerak. Ini memudahkan operasi dan pengaturcaraan.
  • Setelah digelek dan dipanjangkan oleh mesin leper tepung tiga penggelek serta peranti penggelek tepung, pembalut tepung itu akan lebih berkilat dan berkualiti stabil.
  • Pemotong penggelek tepung yang dilengkapi boleh menghasilkan corak jalur dan sirat pada pembalut doh untuk menambah kepelbagaian produk siap tersebut.
  • Aksesori seperti penghantar diberi daripada SAMPLA, skrin sentuh daripada Kunlun Tongtai dan foto elektrik daripada SIKE. Dengan ini, setiap proses dalam saluran pemprosesan berfungsi dengan teratur.
  • Berat dan saiz kolum doh boleh dilaraskan.




Borang ditanya